Архимед Ю Ди Ес Ес на European Innovation Council Corporate Day

Home / Новини / Архимед Ю Ди Ес Ес на European Innovation Council Corporate Day

Радваме се да споделим, че Архимед има покана за European Innovation Council Corporate Day (EIC). 

Събиетото е организирано от Европейския съвет за иновации с подкрепата на Европейската комисия и P&G.

На мероприятието ще представим нашата компания пред потенциални партньори и ще проучим бизнес възможностите. Там ще се срещнем с най-добрите представители на иновативни съвременни компании, които могат да спомогнат за бизнес развитието ни.

Описание на събитието

На 3 и 4 април 2019 г. в InQbet Accelerator в Брюксел ограничен брой избрани компании ще имат възможност да представят своите бизнес казуси. Освен това те ще се включат в индивидуални бизнес срещи с представители на някои от водещите корпорации в Европа, сред които P&G, Cargill, DEME, GSK, ING, Ingenico, Nokia, Solvay и Umicore.

Вечерта преди събитието избрани компании ще бъдат поканени и на вечеря. На нея те ще могат да се срещнат и обменят опит с водещи новатори на EIC и с бизнес мрежа от топ корпоративни представители.

Това е второто издание на мултикорпоративното мероприятие, спомогнато от екипа на EIC заедно с P&G. На първото му успешно издание през 2018 г. (видео тук) 100 малки и средни предприятия представиха иновациите си на 8 големи корпорации и реализираха повече от 150 бизнес срещи.

На събитието Архимед ще имаме привилегирован достъп до водещи световни компании с потенциал за стратегически партньорства въз основа на профила на компанията ни, както и достъп до нови пазари.

Снимка: Pixabay