ЕКИП

Home / ЕКИП
Камен Делибеев
Главен изпълнителен директор
Камен Делибеев е основният двигател зад проекта „Архимед“ от самото му начало през януари 2018. Консултант с дългогодишна практика в работата по разнообразни инвестиционни програми, изразяваща се в над 40 успешно реализирани проекта, финансирани от европейски и други публични фондове. За Камен Архимед – Ю Ди Ес Ес не е просто бизнес начинание, а кауза.
Иван Донков
Главен технологичен директор
Иван Донков е развоен специалист със завидна професионална биография, включително като подизпълнител на Европейската комисия, и предприемач с опит в технологичната сфера. Първоначално възприел концепцията IrriGATE като поредното технологично предизвикателство, днес Иван вижда в нея шанс за по-добро бъдеще на природата и хората.
Димитрина Димитрина
Маркетинг мениджър
Димитрина е професионалист с богат и разнообразен опит в сферата на дигиталния маркетинг, HR в ICT, бизнес развитие и администрация, обучения, работа с клиенти. Тя подсилва и развива онлайн присъствието ни. Димитрина възприема IrriGATE като смислена кауза за околната среда.
Проф. Александър Садовски
Директор R&D
Проф. Александър Садовски е авторът на софтуерния прототип, залегнал в основата на технологията IrriGATE. Благодарение на неговите усилия и енергия ефективността на този прототип е изпробвана и доказана на терен в хода на серия от експерименти, продължили повече от 30 години.

 

Стоян Пашкулов
Консултант земеделски практики
Стоян Пашкулов е първият инвеститор, подкрепил проекта Архимед, и първият фермер, приложил технологията IrriGATE в своето стопанство. Практическият опит и познанията на Стоян в полското земеделие са безценни в контекста на стремежа ни към постоянно усъвършенстване на услугата, която предлагаме.
Проф. Илия Христов
Главен научен директор
Проф. Илия Христов е ученият, комуто дължим уникалната академична основа, на която стъпва проектът Архимед. Не би било преувеличено да кажем, че проф. Христов е посветил целия си професионален живот на разработката, която днес наричаме технологията IrriGATE.