ПРОЕКТЪТ „АРХИМЕД“

Home / ПРОЕКТЪТ „АРХИМЕД“

Проектът „Архимед“ стартира в началото на 2018 г., но неговите корени могат да бъдат проследени назад във времето до 70-те години на 20 век. Иновативните методи, на които се основава технологията „IrriGATE“, са преминали редица полеви тестове и тяхната универсалност е обект на серия специализирани публикации, спечелили на научния ни екип широко признание от страна на академичната общност.

Един пример: ако обичайното количество вода, необходимо за получаването на един тон царевица, според статистиката е 1600 куб. м, с помощта на „IrriGATE“ и при стандартна от метеорологична гледна точка година вие ще спестите около 30% от това количество.

Но това не е всичко. Вие със сигурност не искате да вложите в производството си повече торове, отколкото са нужни на вашите посеви, нали? Ние от своя страна не желаем неусвоените от културите ви вещества да се отлагат в земята и подпочвените води, и „Архимед“ е помислил за това: технологията „IrriGATE“ позволява предварително задаване на количеството на добива, който искате да получите така, че вложените от вас торове да бъдат усвоени ефективно.

Нашите знания са валидирани в практиката и е дошъл моментът вие също да се възползвате от тях.

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ПРЕЦИЗНОТО НАПОЯВАНЕ


Изпратете ни Вашето запитване